Skip to main content

Isolatie

Isoleren zal je leren!

Bij het bouwen of verbouwen van gebouwen is een goede isolatie belangrijk voor zowel de luchtdichtheid als de energiezuinigheid. Bovendien is het financieel voordelig: je moet je woning minder verwarmen in de winter, waardoor je rekening minder hoog zal zijn.

Bij Denayer kan je terecht voor isolatiemateriaal voor zowel spouwmuren, het dak als de vloer. Ons aanbod bestaat o.a. uit glaswol, polyisocyanuraat(PIR), polyurethaan (PUR), geëxtrudeerd polystyreen (XPS) en isolatiechape. Daarnaast is extra materiaal beschikbaar op bestelling.

Meer weten over de isolatiematerialen, -technieken & -toepassingen? Spring gerust eens binnen in onze toonzaal, waar onze experten je graag bijstaan met advies op maat.

Bij het isoleren van je woning heb je mogelijk recht op een (isolatie)premie. In de winkel adviseren wij jou rond de nodige waardes. Je kan zelf meer opzoeken over de premies via:

02 361 11 20

Industriezone 3A, Suikerkaai 38,
1500 Halle

Maandag tot vrijdag:
07u - 12u / 12u30 - 17u
Zaterdag:
08u - 12u

Opgelet: er zijn verschillende openingsuren voor de betoncentrale.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.